خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی
سرخط خبرها

مهرام خندان صدر را گرفت| شکست آویژه در برابر یاران هاشمی

  • کد خبر: ۸۶۰۵۳
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۱
مهرام خندان صدر را گرفت| شکست آویژه در برابر یاران هاشمی
تیم بسکتبال مهرام با برتری ۷۱ - ۵۵ مقابل آویژه صنعت پارسا مشهد فعلا به تنهایی پیشاهنگ گروه بد سوپرلیگ شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در ادامه رقابت‌های گروه ب سوپرلیگ بسکتبال تیم‌های مهرام و آویژه صنعت پارسای مشهد از ساعت ۱۵ در تالار بسکتبال آزادی تهران آغاز شد.
آویژه شروع نسبتاً خوبی داشت و هرچند محمدرضا رحیمی سبد اول را به نام مهرام زد و داورپناه نمایش خوبی داشت، اما آویژه با کار خوب نوید خواجه‌زاده، صالح فروتن به اتفاق آنجوسیچ و محمد طاهری دو امتیاز در پایان کوارتر از مهرام کمتر داشت. علیزاده ابتدای کوارتر دوم برای مشهد ۳ زد، اما درخشش امیرحسین خندان‌پور با ۵ امتیاز پیاپی آغاز شد تا در کنار داورپناه و حسن‌زاده و به کارگردانی مهدی کامرانی، مهرام ۴۳ - ۲۶ برنده به رختکن برود.
شاگردان کنژویچ در وقت سوم هرچه داشتند روکردند. مهدی افخمی کار را آغاز کرد و برایان استار و طاهری بار‌ها امتیاز گرفتند، اما ۳ امتیازی کامرانی در پایان کوارتر آب سردی بر پیکر نبوشا ریخت. برتری ۱۴ - ۱۱ آویژه در وقت چهارم تاثیری در نتیجه مجموع نداشت و مهران ۷۱ - ۵۵ فاتح این دیدار شد.
در این دیدار بیشترین امتیاز از آن سعید داورپناه با ۱۷ امتیاز، ۷ ریباند و ۳ پاس منجربه گل شد. مهدی کامرانی نیز ۱۶ امتیاز به دست آورد، اما تاثیرگذارترین بازیکن میدان کسی نبود به جز امیرحسین خندان پور که با ۱۳ امتیاز، ۷ ریباند تاثیرگذاری ۲۰ را به ثبت رساند.
در تیم آویژه صنعت نیز مرتضی طاهری با ۱۴ امتیاز به همراه برایان استار با ۱۳ امتیاز درخشیدند. نوید خواجه زاده و لوکا آنجوسیچ نیز ۱۰ امتیاز کسب کردند.

 

مهرام خندان صدر را گرفت| شکست آویژه در برابر یاران هاشمی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->